SÄHKÖTYÖT AMMATTITAIDOLLA

 

Sähköasennusliike E. Tuominen Oy on laadukas sähköliike, joka palvelee asiakkaitaan toimialueenaan Kerava ja muu Uusimaa. Sähkötyöt suoritamme ammattitaidolla vuosikymmenien mittaisen kokemuksen ansiosta. Palveluihimme kuuluu sähköasennusten lisäksi sähkösuunnittelu ja KNX-taloautomaatio.

 

Laadukas palvelu, huolellinen kädenjälki ja asiakkaan toiveiden huomioiminen ovat meidän tavaramerkkejämme. Toteutamme sähkötyöt sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Oli kyseessä uudisrakennus, saneerauskohde tai pienempi sähkötyö - me palvelemme ammattitaidolla!

TÄYDEN PALVELUN SÄHKÖLIIKE


Ammattitaitoiset sähköasentajamme suorittavat muun muassa seuraavat sähkötyöt: sulakkeen vaihto, kiukaan asennus, uunin asennus, liesitason asennus, valaisimien asennus, sähkökalusteiden asennus, työmaasähköistys, sähköautojen latausaseman asennus, sähkökaapeloinnit sekä KNX-taloautomaatio.

 

Sähköasennusliike E. Tuominen Oy on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston valtuuttama sähköliike. Meillä on S1-luokituksen urakointioikeus, joka merkitsee pätevyyttä suorittaa kaikki sähkötyöt turvallisesti.

SÄHKÖLiike Kerava

Nimi  
Sähköposti  
Viesti  

Puhelinnumero:

0500877377

 

Sähköposti:

asiakaspalvelu@salet.fi