Sähköasentaja Orimattila

 

SÄHKÖTYÖT ORIMATTILASSA 

LAADULLA

 

 

Sähköasennusliike E. Tuominen Oy on täyden palvelun sähköurakointiliike, joka palvelee asiakkaitaan sähköasennuksissa Orimattilassa. Sähkötyöt suoritamme kymmenien vuosien mittaisella ammattitaidolla. Palveluvalikoimaamme kuuluu sähköurakoinnin lisäksi sähkösuunnittelu ja KNX-taloautomaatio.

 

 

Toteutamme sähkötyöt sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Laadukas palvelu, huolellinen kädenjälki ja asiakkaan toiveiden huomioiminen ovat tavaramerkkejämme. Oli kyseessä uudisrakennus, saneerauskohde tai pienempi sähkötyö - me palvelemme ammattitaidolla!

 

 

 

MONIPUOLINEN JA AMMATTITAITOINEN SÄHKÖASENTAJA ORIMATTILASSA

 

Sähkömiehemme suorittavat ammattitaidolla muun muassa seuraavat sähköasennukset Orimattilan alueella: sulakkeen vaihto, kiukaan asennus, uunin asennus, liesitason asennus, valaisimien asennus, sähkökalusteiden asennus, työmaasähköistys, sähköautojen latausaseman asennus, sähkökaapeloinnit sekä KNX-taloautomaatio. Vankka ammattitaitomme on perusta työn ripeälle etenemiselle.

 

Sähköasennusliike E. Tuominen Oy on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston valtuuttama sähköliike. Meillä on S1-luokituksen urakointioikeus, joka merkitsee pätevyyttä suorittaa kaikki sähkötyöt turvallisesti.

Suomalainen perheyritys