Ammattitaitoa

vuodesta 1994

SähköUrakointi Uusimaa, päijät-häme & Mäntyharju

 

KOKENUT SÄHKÖURAKOITSIJA 

 

 

Sähköasennusliike E. Tuominen Oy on täyden palvelun sähköliike, joka palvelee asiakkaitaan sähköasennuksissa Uudellamaalla, Päijät-hämeessä ja Mäntyharjulla. Sähkötyöt suoritamme kymmenien vuosien mittaisella ammattitaidolla. Palveluvalikoimaamme kuuluu sähköurakoinnin lisäksi sähkösuunnittelu ja KNX-taloautomaatio. Olemme vuosien saatossa toteuttaneet sähköistyksiä uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin sekä kiinteällä urakkahinnalla että tuntitöinä. Meidät tunnetaan laadukkaasta ja ripeästä työstä.

 

 

Toteutamme sähkötyöt sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Laadukas palvelu, huolellinen kädenjälki ja asiakkaan toiveiden huomioiminen ovat meidän tavaramerkkejämme. Oli kyseessä uudisrakennus, saneerauskohde tai pienempi sähkötyö - me palvelemme ammattitaidolla!

 

Palvelemme muun muassa seuraavilla alueilla: Espoo, Helsinki, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Lahti, Heinola, Hanko ja Mäntyharju.

 

 

 

MONIPUOLINEN JA AMMATTITAITOINEN SÄHKÖASENTAJA

 

Sähkömiehemme suorittavat ammattitaidolla muun muassa seuraavat sähköasennukset: sähkösaneeraus, sähköasennus uudisrakennuksiin, kesämökin sähkötyöt, loma-asunnon sähkötyöt, sähkösuunnittelu, sähkökaapeloinnit sekä KNX-taloautomaatio.

 

Sähköasennusliike E. Tuominen Oy on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston valtuuttama sähköliike. Meillä on S1-luokituksen urakointioikeus, joka merkitsee pätevyyttä suorittaa kaikki sähkötyöt turvallisesti.

Suomalainen perheyritys